Virus an mas….

Noen av oss gjør så godt vi kan med å være lojale mot de korona  påbud som kommer fra myndighetene. Dessverre vil enkelte føle seg hevet over er alt slik og drar på hytter og svenskehandel. Nå er nok de aller fleste heldigvis i den første kategorien. Men det er skuffende å se at ikke alle er der.

Vi tar livet med ro om dagen, har vel egentlig ikke noe valg, men noen turer ut i frisk luft er jo innenfor enda. Alt handler jo om virus om dagen og slik. blir det vel en god stund fremover. Det blir nok tøft og tøffere blir det nok.

2 kommentarer
  1. Ja, det er vanskelig å ikke bli påvirket av dette, og vanskelig å ikke følge med på nyheter selv om det er godt å logge av litt. Jeg synes også det er rart at det skal være så vanskelig å følge de rådene som blir gitt, og enda rarere at de ikke forstår hva det kan føre til, og at ting kan bli bedre raskere om vi alle holder oss til forhåndsregler, og ser hva det gjør i andre land, og hvor strenge de er der. Enkelte steder patruljerer politiet i gatene på kvelden, og de har ikke lov til å gå ut etter kl 20:00 Andre steder kan de få opptil 12 år i fengsel for å gå ut når de er i karantene.
   Og her klarer vi ikke å la være å dra på hytta? Selvfølgelig har vi lyst til å dra dit, og vi er nok enda tryggere der ute ved sjøen, men det er ikke det som er poenget. Det er det at kommunene ikke har kapasitet hvis det skulle bli mange flere syke enn de som bor der til vanlig.
   Så her må vi enn så lenge setter våre ønsker til side, og gjøre det beste ut av dette. Og de fleste av oss lider ingen nød her i Norge. Vi har også gått en tur i dag, og vi alle trekker minst en meter unna hverandre på gangstien, men jeg opplever at flere hilser og smiler nå enn til vanlig. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg