Vi våkner til liv.

Jeg våknet veldig tidlig i morges, egentlig alt for tidlig for øyelokkene er fortsatt tunge, men her er jeg i alle fall, nydusjet med kaffekruset i nå posisjon foran meg. Det er litt merkelig, men godt også å ligge i den varme senga og høre blokken våkner til liv. Det er ikke høye lyder for det er ikke veldig lytt, men litt sånn koselige og dempede vante trygge lyder, alt er normalt og normalt er bra. Så hører jeg trafikken øker på E6 noen kilometer borte. Ligger der å tenker på at nå drar folk på jobb, slik jeg gjorde i over 40 år. Kanskje belønningen ikke alltid ligger i lønningsposen, men i det å vite hvor godt det er å kunne ligge slik i senga uten noe som haster.

Ute er det ikke mye som ligner på vår. I går gikk vi opp Firbladskogen for å se etter rådyrene. Det blåste såpass at ting føk rundt oss. Nå er det på tide.

 

 

 

2 kommentarer
  1. God morgen. 🙂 Her er det stille som i grava. Ikke noen lyder på morrakvisten, bare hver mandag da søppelbilen kommer. Er som å bo langt inni skogen. Og det liker jeg.

  2. God ettermiddag 😊 Jeg ble vekket grytidlig av vaktmesteren, som var ute for å brøyte vekk gårsdagen og nattens snøfall. Sovnet igjen ganske raskt å våknet kl 9, og da sto jeg opp.

   Enig med deg at det er godt å ligge i senga og høre blokka våkne. Her er det lytt, og jeg kjenner igjen lydene fra nesten alle leilighetene 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg