VEL…….

Koloskopien er vel overstått og lagt inn i historien der den skal får være. Ingen grunn til å dvele mere ved det. Dette var tredje gang og forhåpentligvis den siste.

I dag er det sykehus igjen, men bare en kort visitt for å ta mammografi. Det kan jeg leve godt med. Nå sitter vi å venter på to syke barnebarn som skal være her mens foreldrene er på jobb.

Ellers hører vi mye i media om kvinner og barn i leirer hvor fremmendkrigernes bedre halvdeler og avkom er plassert mens man finner ut av hva man skal gjøre med dem. Vanskelige saker for alle. Så har Arbeiderpartiet et Giske problem…. eller er det Støre som er problemet. Nå har en tafset og den andre ikke, men en er en inspirator og den andre kan vel ha litt og hente der.

Nå er det ikke så greit ellers heller for i det politiske landskapet. En annen trønder sliter også med å beholde tronen. Ser ut til å være et par der også med store ambisjoner om en lederstilling. Nå er det ikke mye igjen og lede, men det kan vel rettes på kanskje. Tror jeg hørte noe om at Venstre kan komme under sperregrensen.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg