Vårsyssler.

En av de tingene som er nødvendig på våren er å få stelt gravstedene. I går kjørte vi til Støren hvor min søster Tone ligger begravd. Jeg kjenner alltid på et stort svart hull av sorg når jeg tenker på henne, men sakte og sikkert viker noe av den sorgen og blir til gode varme minner. Jeg vil nok alltid savne henne, men tiden er nok inne for å kunne være glad for alt det fine vi hadde sammen og huske henne med glede og takknemlighet. Så ligger også min farmor og farfar på den samme kirkegården og da fikk vi fikset der også. På vei hjem kjørte vi innom Havstein hvor mine andre besteforeldre ligger sammen med min onkel. Nå må vi bare ta en runde på Lademoen hvor mine foreldre ligger for å få ryddet litt der og satt ned litt vårblomster så skulle alt være i orden inntil det er varmt nok til sommerblomstene.

Nå er det ikke mye som minner om en fin vår her, det er kaldt og det regner mye selv om vi sier og skriver 4 mai. $. mai er forøvrig en viktig dag for meg. Det er fødselsdagen til min sønn Pål. Vi treffes nok ikke i dag, men jeg tenker på han med glede og stolthet. Fine gode sønnen min.

Så har jeg brukket en tann og må til tannlegen, men Koronaen setter litt kjelker i veien der også. Det tok 10 dager før de hadde en time til meg. Jeg er nok ikke den eneste med vonde tenner om dagen etter at tannlegene har vært stengt ned. Ikke ofte jeg gleder meg til et tann legebesøk, men slik er det nå.

 

2 kommentarer
  1. Gratulerer med sønnen og håper tannen snart blir reparert. Rart med tanker på de som har gått foran oss. Jeg har mange nære venner og slekt som gikk så alt for tidlig. Gravene vil vi stelle og ha fine til deres ære. Vi har ansvar hvert vårt år på en side av familien, og på den andre lager jeg kranser og så deler vi utgiftene til blomster og diverse. Fint å ha dem med oss i tankene og minnes det gode. Klemsiklem:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg