Valgkamp….et gjesp eller?

Min søster skal giftes nå på lørdag og jeg er skikkelig potte tett av forkjølelse, vondt i halsen, svetter, hoster og har feber. Men på lørdag skal jeg være forlover om det ryk eller fyk. Må jo være til stede på en dag som er så viktig for Gerd og Mike.

Nå er det valgkamp igjen og jeg er passe lei av politikere som renner over med viktigheten av skole og sykehus. Det er som om det bare ramler ut en utenatt lekse, som kommer uansett hva de blir spurt om. Mange av dem må hatt den samme opplæringen. Men en annen type hadde vært et friskt pust nå. Gjerne en som ikke kommer utklekket fra ungdomsorganisasjonene. Kanskje en som Berntsen som ikke var redd for å kalle en drittsekk for en drittsekk om det var det det var.

Jeg kunne ha ønsket å sett det hjertet som banket for saken, en person som sier sannheten og ikke er redd for å si i mot noen om det var det man følte.

 

 

4 kommentarer
  1. Så koselig med giftemål, håper du blir friskere til selskapet. <3 Godt skrevet om valgkamp! Det er bare GJESP for meg, og uansett hvem en stemmer på så skjer det jo ikke akkurat de største forandringene her. Fin dag til til og god bedring.

  2. masse god bedring,håper du er i litt bedre form på lørdag :=) gjesp for meg med valgkampen,er for slitsomt å høre på når dei bare avbryter hverandre og kritiserer hverandres arbeid,jeg har uansett bestemt meg for mitt parti så det så :=)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg