Uff den januaren….

Januar er årets verste måned for meg. Nå har det regnet i flere dager og hadde det ikke vært for mørket så hadde man kunne tro det var vår. Det er noe med det å måtte kle seg i mange lag flere ganger om dagen. Nå prøver jeg å finne motivasjon ved å lage meg ting å se frem til. Mye er tungt for tiden, men jeg prøver skikkelig hardt å henge med.

I dag er vi bedt på kaffe hos Anne, før det blir det vel en tur ut i regnet. Hvor mye vann er det egentlig der oppe, det ser ikke ut til å ha noen ende. Pensjonisten informerer meg om at det meldes om kaldere vær og snø neste uke så det er håp i alle fall.

Gubben og jeg har fått dilla på Rummy. Det har blitt noen omganger nå på nyåret. Ser ut til å tenke hardt her. Litt hjernetrim gjør ikke noe.

3 kommentarer
  1. Personlig så syntes jeg faktisk november er verst, for da er det bare mørkt… Nå har vi fortsatt julebelysningen over alt, og dagene har begynt å bli litt lysere. Ikke mye, men nok til at jeg merker det ;o))

  2. Får håpe januar går fort for deg. Jeg syns november er den tyngste måneden. Nå går det oppover, lysere og lysere dag for dag. Men regner gjør det så en blir våt langt inn i sjelen. Det spillet der spiller har jeg ikke hørt om. Men syns dere er flinke til å gjøre mange fine ting. Til inspirasjon. En fin lørdag til deg. Håper det letner :)).

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg