Triste greier…..

Er det ikke vel brutalt og sende barn som er født og oppvokst i Norge ut av landet. Slik som den siste saken nå hvor den syke moren får komme tilbake, mens hennes 16 år gamle datter blir sendt til et land der hun aldri har vært. Jeg forstår at ikke alle kan bli og at alle ikke har det samme behovet for beskyttelse, men stakkar barn som blir utsatt for slikt. Vi må være bedre enn som så.

Er det ikke mulig å gjøre litt om på systemet. Opprett en hurtigarbeidende domstol egnet bare for asylsaker, skaffe de som styrer med det nødvendig kompetanse og få sakene avklart i løpet av noen måneder. Slik det er i dag fungerer det i alle fall ikke optimalt.

I dag skal vi i begravelse. Min fetters kone døde av hjernesvulst bare 61 år gammel.  Triste saker som tar meg tilbake noen få år da det var min søster som gikk gjennom dette.

3 kommentarer
  1. jeg er helt enige med deg,det er nok av andre som burde bli utsendt istedenfor ,en må bruke hue litt.
   Trist når unge mennesker går bort så meningsløst,mine tanker går til dere og dei etterlatte

  2. Enig med deg i det. Synes det absolutt bør brukes skjønn i slike tilfeller. Og de bør få gjort noe lenge før om de skal sendes tilbake. Det blir så brutalt slik de gjør det også. Hva er poenget med å hente de midt på nattan av politiet. Det blir en veldig skremmende opplevelse oppå alt annet.
   Helt sikkert vanskelig, men slikt er umenneskelig i mine øyne!

   Vondt når unge (61 år er ungt) dør på en slik måte. <3 Tenker på dere alle!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg