Tovet hatt til gubben.

Det ble en tidlig morgen i dag. Halv fem var jeg våken, prøvde å sove litt mer, men nei ikke denne gangen. Så nå sitter jeg her på frokostplassen med kaffekoppen og PC og prøver å tenke at det er en bra ting at dagen blir litt lengre.

Det er vel aldri så galt at det ikke er godt for noe.

I går døde min svigerinnes søster. Jeg som mistet en av mine for tre år siden vet hvordan det er og jeg føler voldsomt med henne. Det er skikkelig vondt å miste en kjær søster. Jeg kjenner på det hver dag og savnet er der fortsatt.

For noen uker siden flyttet en bekjent inn her i blokka vår. I går ble vi invitert på kaffe der sammen med Ella og Tron. Det ble en hyggelig ettermiddag i hennes nye flotte hjem. Vi har en felles interesse i håndverk og kjenner hverandre gjennom Quiltelaget.

Gubben har ønsket seg en fiskehatt og nå har jeg fått strikket og tovet en til han. Litt stor før toving, men den tovet bra og ble akkurat passe etterpå. Var litt spent for jeg hadde egentlig ikke helt kontroll på hvor stort jeg måtte strikke. Nå blir det tovet hatt på neste fisketur.

 

 

 

 

9 kommentarer

Siste innlegg