Spennende…..

I går ettermiddag regnet det…. eller rettere sagt det dundret ned. Jeg er alltid litt fascinert av vær og stod ved vinduet og så på. Men så har vi hatt mye fint vær også nå så vi skal ikke klage.

Så er det spennende tider i nyhetene. Oljefondet…finnes det ingen retningslinjer for ansettelsen av det som kanskje er landets viktigste jobb? Må vi ha Tangen som sjef for oljefondet? Nå vet han vel hva han holder på med, men er hans holdninger forenelig med det som forventes. i en slik stilling.

Venstre med sine tre lederkandidater. Luksusproblem i et parti med så lite oppslutning. Spennende, liker Guri jeg da, men kan ikke la være å ha litt medlidenhet med Trine heller. Kniven i ryggen hennes er nok ikke av den korteste slaget.

Så til hjemmefronten. Trøndelag Arbeiderparti skal velge sin leder og da sier det seg selv at Tron Giske sees i mediabildet igjen. Han har jo en litt ekkel forhistorie, men er det ikke slik at man etter sonet tid (ikke bokstavelig bare mentalt) skal kunne legge det bak seg, ble en bedre versjon av seg selv. Politisk vil han nok greie seg, karisma mangler ikke og heller ikke politisk teft eller vilje. Jeg må nok skuffe noen av mine medsøstre med at jeg heier på han.

Så er det kjære Donald. Blir verden fri for han i november? Håpet er lysegrønt.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg