Sokker og tannlegeskrekk…

Jeg lider av tannlegeskrekk. Den kunne jeg nok ha klart meg uten da jeg skulle trekke en betent jeksel i går. Tannlegeskrekken skriver seg hos meg som spå mange andre fra barndommen. Jeg var en slik som når jeg var redd…da var jeg redd og ikke ville hester kunne få meg til å høre etter. Jeg husker spesielt en episode der min far …etter at min mor og skolen hadde gitt opp, måtte ta seg fri fra jobb for å følge meg til sin tannlege.

Tannlegeassistanten hjalp min far med å holde fast, men lille åtte år gamle jeg hadde kjempekrefter og de måtte gi opp. Nå hadde vi en rimelig stor respekt for øvrigheta spesielt  i forhold til en militær oppdragende far og da vi gikk fra skrekkens kabin så jeg opp på den motvillige fritakende far som gikk der og var strengere en noen gang før. Ikke noen særlig god følelse det da vi kom heim og han bare dro videre tilbake til jobb og jeg stod igjen og så etter han.

Nå om dagen strikker jeg sokker. Her er noen eksemplar og det blir nok mange flere ettersom det er masse restegarn igjen.

 

.

 

4 kommentarer
  1. Jeg liker IKKE tannlegen heller, og jeg tror jeg blir innkalt snart. Men har snill og flink tannlege heldigvis. Masse bedøvelse er på menyen hver gang. Gidder ikke få vondt 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg