Sånn går nå dagen.

Jeg er litt forvirret om dagen. Noen med mistanke om sykdom er satt i karantene, men egentlig er det vel to grader av den karantenen og vi andre sitter der vi også. Nå er det nok sikkert et nødvendig og bra tiltak og det å følge reglene er en nødvendighet for alles beste, men likevel. Vi hadde gledet oss stort til hyttetur, men nå har myndighetene frarådet det så da respekterer vi selvsagt det.

Hadde jeg hatt to gode hender så hadde det vel vært bedre, da kunne jeg vasket rundt og gjort unna litt av mine forsømmelser som husmor. Fylt fryseren opp, skiftet gardiner og alt slikt morsomt, men jeg er nok hemmet av en hand med skinne noen uker enda. Nå kan vel dette bli langvarig så det kan vel bli alt dette og mere til før vi slipper løs igjen.

Nå prøver jeg å sy litt da. Trer maskinen med venstrahanda og sliter vel litt med det også, men denne puten er blitt til og en løper til spisestuebordet med det samme mønsteret er snart ferdig. Så får vi bare håpe på bedre tider.

 

8 kommentarer
  1. Ja, i disse dager så skal vi omtrent alle sitte i karantene. Jeg sitter i selvpålagt karantene fordi jeg er i risikogruppen, som det heter så fint. Jeg har ikke lukket huset hermetisk, men jeg går ikke ut blant fremmede så lenge jeg kan unngå det. Kanskje du rekker å bli ganske god i hånda di før hverdagen tar oss igjen 😉
   Den puta var veldig kul. Kan jeg spørre om det er applikasjon, eller om det er tøyet sitt mønster fra før av?
   Jeg sydde en del før i tiden, men å sitte foran symaskinen nå gir meg en brennende følelse i nakken etter bare et par minutter, så det har jeg måttet slutte med. Savner det veldig.
   Til tross for karantenen, håper jeg du får en fin søndag ♥

  2. du er unik du,tenk å skape noe så vakkert selv med høgrehåndet på skinne,skjønner ikke hvordan du får det til,den puta var bare så fin :=) ja nå er det merkelige dager,men jammen lærer hele det norske folket noe i disse dager også,det er jeg helt sikker på :=) kos deg hjemme du,det gjør vi,fyr i peisen koslig musikk og jeg strikker medan mannen leser :=)

  3. Så flott at dere respekterer nasjonale føringer.. mange som gir blaffen. Ta det med ro, rundvask og gardiner flyr ingen steder 😀 God bedring 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg