Sånn ble det….

I natt har min bror overnattet her. Han kom til Trøndelag med flyttelast i går kveld og dro ned til Oslo igjen i dag. De bygger hus, men det er ikke ferdig før til neste sommer så i mellomtiden må de bo i feriehuset på Glåmos.

Alt dette er veldig koselig, men noe annet har opptatt meg denne helgen. Årsmøtet i Trøndelag Arbeiderparti og alt bråket rundt valgene der. Jeg har alltid ment at det er en ærlig sak og stille seg til disposisjon. Det å ha ambisjoner og lyst til å gjøre en jobb kan vel bare være bra. Og så for demokratiet bestemme hvem man vil skal representere dem. Mange ville ha Trond Giske og jeg er en av dem. Jeg tror på en ny sjanse og Trond må da ha gjort opp for seg til nå. Men slik ble det ikke, en ny sak…mange år gammel kom opp og det var det. Umulig å forsvare seg, umulig å stå i mot. Triste greier med lange kniver…man kan ikke snu ryggen til. Jeg vet ikke helt om dette er mitt parti lengre.

Så til noe litt hyggeligere, tapas hos oss i kveld. Bruker vel dagen til å forberede, men så skal vi kose oss med gode venner. Det regner her, men snart skal jeg ut på tur.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg