Prøver så godt jeg kan……

Jeg er glad vi ikke har fått portforbud (enda). Det er så viktig både fysisk og psykisk å få komme seg ut på tur. Bildet her er tatt over der vi bor, man kan ikke se akkurat der det er, men det er i nedre høyre side på bildet.

I natt har det snødd masse igjen. Da Åsta og jeg gikk morgenturen så vi ikke noen spor i snøen, noe som i alle fall ikke er vanlig en morgen hvor folk til vanlig er dratt til jobb. I går så jeg tre busser og alle var helt tomme, det skjer nok så godt som aldri under normale forhold.

For meg er det nesten litt uvirkelig og enda verre når man begynner å diskutere hvem som eventuelt vil bli tilbudt behandling om viruset kommer ut av kontroll. Jeg har tidligere  hatt en overbevisning om at alle får den behandlingen de har behov for. Denne overbevisningen slo vel en sprekk da min søster ikke kunne få livsforlengende behandling for sin kreft og døde bare 50 år gammel. Det blir nesten som om menneskeverden forminskes og noen er mere verdt enn andre. Nå forstår jeg at det kan bli nødvendig, men det er likevel trist. å tenke på at det kan komme til det .

Så har jeg sydd enda en topp til meg selv. I dag blir det vel tur ut igjen og så er jo hobbyrommet fint å ha i disse tider. Jeg har masse rester som jeg nå prøver å sy sammen til noe. Skjærer små firkanter av restene og syr dem sammen. Vet ikke helt hva det blir til slutt, men kanskje en veske og en duk til terrassen.

 

6 kommentarer
  1. Ja, man blir bekymret for mye om dagen. Da er det jammen godt å ha en hobby og noe å gjøre. Her skinner sola så fint, så jeg skal unne meg en kopp kaffe på terrassen etterpå. Ha en fin dag !

  2. Det er rare dager for alle. Jeg krysser fingrene og håper at det ikke blir så ille som noen spår. Enn så lenge får vi bare innrette oss etter alle retningslinjene vi får tredd ned over hodet. Vi har skikkelig nydelig vårvær her for tia. Faktisk hele uka. Og det er jo noe å trøste seg med. Så lenge vi kan gå ut.

  3. jeg har ikke fått med meg att det er reguleringer i hvem som skal få hjelp og ikke om det skulle eskalere i antall syke,det var trist å høre,selv var jeg på sykehus i går,på det sykehuset fikk dei inn 1 pasient i går med coronna og det er den første,jeg var der lenge før timen min og kunne observere att alle pleierne som kom kl 8 satt og drakk kaffe ,flira og lo og hadde allverdens med til til kl begynte å nerme seg 9 ,så av det jeg fikk inntrykk av så var det iallefall ikke krise på sykehuset

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg