Paradiset……

Om jeg skulle beskrive paradiset slik det er i mitt hode, ligner det veldig på vår gamle slitne hytte her ved trøndelagskysten. I alle fall slik det er i dag med sol og blikkstille sjø. Men også om været er tøft er det også da på en måte vakkert. Utsikten over sjøen og landet på andre siden, roen, freden og det enkle livet uten de store krav til komfort. Vi har både strøm, utedusj  og sommervann, men må varme vann og bruke et mulddo. Men vi er alene, ingen naboer tett inntil, vi kan sose gjennom dagene, sitte å se på småfuglene på brettet, eller la sjøens bølger mot land roe kropp og sjel.

Nå er ikke bildet udelt vakkert for oss alle. Gubben har jobbet hardt i år med å legge nytt tak. Nå jobber vi med å rydde opp. En skikkelig skittjobb, men snart er vi ferdige og da skal vi bare gjøre koselige ting.

I kveld er vi invitert på middag hos Anne-Lise og Kalle og det er jo en liten gulrot i mens vi triller det gamle taket bort stien til tilhengeren.

 

2 kommentarer
  1. Å, det høres veldig deilig ut! Det med å ikke ha folk innpå seg. For vi bør jo veldig “sentralt ” også på “hytta”, så det er mye folk forbi.
   Det positive med det, er at vi får hilst på, og snakket med mange vi ikke kjenner også da.
   Men vi skulle gjerne hatt noe mer privat til tider. Trøsten er at det er verst i fellesferien, så roer det seg litt etterpå 🙂
   Kos dere på hytta! Vi får noen fine, varme dager nå.
   En tur på Øra for å hamstre litt først i dag 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg