På hytta….

Det nærmer seg slutten av mai måned og vi er på hytta igjen. Vi har ikke hatt mange soldager denne våren og dagen i dag er ingen unntak, men det loves i alle fall et par fine dager til helgen. På vei utover så vil både trane og hjort. Hjorten er for så vidt dagligdags her ute, men tranen ser vi bare av og til. En fantastisk fugl og et velkomment syn denne gangen også.

Vi tok båten ut en tur i går ettermiddag og frøs resten av kvelden. Jeg frøs litt i båten, men så må man jo bare prøve en gang til og før man vet ordet av det er det blitt noen ganger for mye.  Men gubben hadde fått både lyr og sei og jeg bare en liten sei (som fikk leve et år eller to til), så det er jo en grei motivasjon til å prøve litt til.

I dag skal vi ut og handle litt og så skal vi hente jordbærplanter hos Anne-Lise og Kalle. Vi har en halv plantekasse, men vil gjerne ha litt til. Så er det litt spenning knyttet til hva det er som gror opp i kassene. Merkepinnene jeg møysommelig skrev ned navnene på med penn er regnet bort så ingen husker helt sikkert. Det står stokkrose på en, men der ser jeg ingen tegn på liv så vi lever i spenning.

 

1 kommentar
  1. du må ikke fryse,er ikke kjekt om en får en forkjølelse nå i disse dager,vi reiser jo til Melhus ,reiser i kveld og camper på veien ,men jeg har ull med i bobilen :=)her hos oss våknet vi til 5+ ute,men himmelen er blå så det blir en varm dag .Etter slik jeg leser værmeldingane så blir det en varm og solrik helg i Trøndelag også,så det må vi håpe på og så må dere ha en fin pinse

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg