Oppe å går igjen….

Hunden skal etter sigende være menneskets beste venn, det kan jeg som livslang hundeier skrive under på, men antibiotika er ikke verst den heller. To dager med vidundermedisinen og voila, kjærringa er oppe å går igjen. Går ikke særlig langt eller fort, men jeg går. Nå skal jeg prøve å holde meg borte fra lungebetennelser og slike uhumskheter i fortsettelsen.

Jeg så en kriminalserie på TV en dag, en politi med en syk datter stjeler narkotika og selger med tragiske følger. Datteren trenger en operasjon. Dette er selvsagt fiksjon, men det får meg likevel til å tenke på vårt eget vidunderlige helsevesen som tar så godt vare på oss. Vi trenger  ikke redd for økonomien om vi blir syk. Ikke like selvfølgelig over alt.

I dag kommer lille firbente vennen Jon Snow for et par dagers opphold, men matmor er på jobbreise og så kommer Anne-Lise og Kalle på kaffe i ettermiddag. Gleder meg litt til det for vi har sett lite til dem en stund nå. Når de er på hytta er vi hjemme og så bytter vi på. Men nå er vi hjemme alle sammen og da benytter vi anledningen.

 

 

 

2 kommentarer
  1. så bra att du er i bedring,ja pencilig er godt å ha når en virkelig trenger det :=) så får du kose deg med besøket ditt,jeg må ut og plukke litt mere plommer,flere på jobben til mannen som gjerne ville ha :=) så da gir vi bort så lenge vi har flere i trea :=)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg