Opp på sykkelen igjen.

Jeg har endelig våget meg opp på sykkelen igjen og det har blitt tre turer de siste dagene. Handa som jeg slet lenge med etter at jeg greide å knuse og brekke mange bein i handleddet og som nå har fått en metallplate og åtte skruer operert inn, er såpass at jeg fungere omtrent som før. Tommelen henger bare der, men resten ser ut til å fungere omtrent som før.

I dag skal Anne og jeg ut på sykkel igjen. En liten tur til midtbyen for å kjøpe stoff. Selv om jeg kjenner at det sitter litt i er jeg glad for at jeg er i gang igjen. En av mine favoritt ting i verden er nettopp det å sitte på sykkelen og kjenne at her kan jeg være en stund.

Så har valgkampen begynt, først i form av debatten mellom Jonas og Erna. Nå er vinneren tydeligvis den som debatterer best og hvem som har det beste budskapet er vist ikke så viktig.

En ny masseskyting i USA får verden til å stoppe litt opp. Jeg tenker på hvor det hatet som utløser alle disse fæle tingene kommer fra. Man kan i ikke hindre slike ting fra og skje ved kontroller og vaktsystemet, men prøve å finne årsaken til dette uforståelige hatet eller frustrasjonen som ligger bak.

Bildet fra sist sesong, men samme sykkel etter en runde til Reperasjon.

8 kommentarer

Siste innlegg