Mormor liker hjerter.

Mormor liker hjerter…sa mitt yngste barnebarn en gang og det stemmer vel bra. Jeg liker formen på dem og jeg liker det de symboliserer. Men hvor kommer egentlig følelsene fra. De følelsene som gjør deg glad og de som gjør deg trist. De følelsene som gjør at vi evner å se våre nærmeste og deres behov. Det som gjør oss i stand til å vite hva som skal til for at vi selv skal trives og ha det bra.

Uten det hjertet symboliserer ville vi ikke se på vårt nyfødte barn og ønske å ta vare på det. Trøste det, mate det, se det og vite hva som skal til for å sørge for å dekke alle barnets behov. Uten det ville vi ikke evne til å ville være sammen, tenke på å ville familie og venner godt og være der for dem alle. Hvor kommer følelsene fra, et helt annet sted enn fra hjertet, men likevel føles det som de kommer derfra.

Mormor liker hjerter…symbolet på alt som er bra her i verden. Store bankende hjerter, hjerter som av og til blør og kjennes ut som om de vil sprekke, men noen ganger nesten renner over av de gode varme følelsene. Stedet der de de er glad i tar vær sin plass og som rommer plass til enda flere.

2 kommentarer
  1. Veldig greit å akkseptere at Jorda er rund og ikke flat. Men ingen på prøve å lure oss til å akksepter at ikke masse følelser surrer fra og til hjertet 😀 Da blir vi sure, ikke sant ? Keep on loving the heart 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg