Litt selskap….

Det regner til en forandring. Alt har liksom vært så grått denne våren, et par dager med litt bra vær og så masse snø og masse regn. Men vi har snart fått plantet ned det som skal både her på verandaen og alt på hytta. Mye frø der så det må bli mye varme før vi ser de spirene.

Jeg er litt urolig om dagen, rastløs med et behov for å ut å røre på meg. Heldigvis har vi yndlingen på fire små terrier føtter til selskap på de mange turene i nærmiljøet. Dagen i dag startet før syv så vi har til tross for søndagens små timer fått dagens første økt ute.  Planen i dag var å dra på sykkeltur, men så regner det så jeg vet ikke helt.

I går var vi en tur til Leirfossen her i Trondheim. Hadde med oss kaffe og litt kake og satt (med en meters avstand) og koste oss sammen med Anne, Ella og Tron. Skikkelig koselig for Ella og Tron har jeg bare snakket med på telefon eller over verandaen. Anne og jeg har nok vært litt tettere fordi hun var operert like før Koronaen og da måtte jeg dit hver dag for å se til henne.

Vi er nok mere avhengige av menneskelig kontakt enn det vi har forstått. Så det lille som er om dagen gjør godt.

 

6 kommentarer
  1. Fint å kunne kose seg på tur, selv om man må holde litt avstand. Og ja, vi er nok mer avhengig av det sosiale enn vi innbiller oss. Vi har jo tatt alt sånn som en selvfølge tidligere.
   Ønsker deg en fin søndag ♥

  2. veldig koslig å treffe folk ja,og vi ser det jo også hos mange dyrearter ,dei er flokkdyr og det tor jeg vi mennesker også er,med noen få unntak :=) så får vi bare håpe på varmere dager snart,regner godt her også i dag og nysnø i fjella

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg