Lillejulaften…..

Jeg har fortsatt problemer med å forstå alt det nye på blogg.no, og har ikke hatt overskudd til å prøve å finne ut av det. Får se om jeg kan få litt hjelp på nyåret.

Her i huset går alt sin vante gang. I går var vi sammen med Gerd og Mike, Odd og Esten på Tones grav. Det er fortsatt vanskelig å forstå at hun er borte. Den 31, januar er det 3 år siden hun døde. Jeg tenker mye på henne og savner henne masse. I dag er det mamma og pappas grav som skal besøkes. En dårlig ide det der med att mennesker blir borte.

Det er lillejulaften og vi er i mål med det meste. Skal ta en god helgevask på stue og kjøkken og så er forberedelsene ferdig og på tide og nyte årets største høytid. Kanskje reflektere over alt vi har og være takknemlig for.

 

4 kommentarer
  1. Tid til refleksjoner er fint og ha. Og ja, du har så rett – en dårlig ide at folk blir borte. Du må ha ei riktig god jul, nå er den straks her. <3

  2. Heisann, der var du. Det er mye å sette seg inn i ja. Nå begynner selve blogginga å gå seg til, men det å ikke se svar på kommentarer og den vante vennelista på selve bloggplattformen det er irriterende. Har mista oversikten. Synes dette er mye dårligere enn blogg.no.

   Trist med de som ikke er blant oss lengre … og en tenker spesielt mye på dem i høytidene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg