Ligner litt på paradiset.

Snakk om paradis, kunne ikke vært bedre om jeg satt sammen med skaperen og fortalte han om hvordan jeg ville ha hatt det. I skrivende stund sitter jeg på plattingen og ser utover sjøen, vi så nettopp en stor laks som hoppet rett her ute, fuglene er i full gang på fuglebrettet, av og til har vi besøk av flaggspett og ekorn, hunden ligger her ved siden av, radioen sender fin musikk, jeg har kaffe i kruset og jeg skal snart ta en dusj i fra utedusjen bak hytta.  Er ikke synd på meg nei.

I går fikk vi laget opp fiskefarse som ble til storfiskball av den fisken Tron og Jarle fikk dagen før. Det ble to kjempestore torsk, tre sild, en stor sei og en fin lyr. De to sistnevnte ble til 20 store fiskballer som nå er kommet i fryseren. Torsken ble med de besøkende til byen. Skal vel prøve å få tatt litt fisk utover høsten nå, litt matauk til vinteren.

I dag tenkte vi å  ta en tur på Magerøya å gå en tur der. Vi kan gå til toppen og se den fantastiske utsikten der, men i dag blir det en tur langs sjøen, energien er ikke mere verdt i varmen.

4 kommentarer

Siste innlegg