Kvitt gipsen nå.

Endelig er den store tunge gipsen erstattet med skinne. Betydelig enklere, men enda veldig i veien. Må nok innrømme mye anger i forhold til hele denne saken. Jeg angrer på den sykkelturen og jeg angrer på operasjonen, burde nok ha holdt på mitt og latt det være. Men gjort er gjort og så blir det vel bra til slutt. Egentlig rart hvert fort livet snur. Man drar glad og fornøyd avgårde på sykkeltur og et par timer etter er man på vei til sykehus i ambulanse og så alt det som skjer etterpå.

Det var litt ekkelt på sykehuset i går. Store plakater med advarsler om. Coronaviruset. Ingen ville håndhilse og stemningen var avventende.  Folk ser på hverandre og jeg som har kronisk hoste fikk noen ikke helt elskverdige blikk.

Nå fikk jeg innkalling til tannlege, optiker, enda en ergoterapaut time og ultralyd av hjertet, alt på en dag i går. Kunne nok vært like glad for å slippe alt dette selv om det bare handler om kontroller.

Så skal jeg prøve med litt positivitet. Det er slik at solen skinner, det finnes hestehov, de spiller Jonas Fjelds  engler i sne på radioen og den liker jeg. Jeg har ikke gips, og skal prøve meg på symaskinen i dag. Så må man ut i finværet. Det kunne nok ha vært mye verre.

 

12 kommentarer

Siste innlegg