Jeg skal på sykkeltur…..

Det er landesorg i Trøndelag. Stoltheten Rosenborg innfridde ikke i går. Husets supporter ga fort opp…0-2 deklamerte han med sorg i stemmen. Nå er ikke jeg av dem som med min beste evne greier å forstå at 22 menn og en ball kan skape slike følelser, men det trenger jeg vel heller ikke. Nå kan man jo ha andre ting å sørge over, men fotball er ikke en av dem.

En bekjent fra quiltelaget har flyttet inn i vår blokk. Da hun flyttet inn var det vannlekkasje og nå lever hun med alt som hører hjemme på kjøkkenet stablet utover stua. Ella og jeg var på besøk i går og fikk bivånet en 70 år evne til å gjøre det koselig rundt seg. Vi fikk se noen av hennes flotte arbeider også. Både Ella og Kari er mestere med symaskinen, jeg når nok ikke helt opp der dessverre. Det er vel noe med det å bo alene for første gang, det å være den som bestemmer hvor skapet skal stå……bokstavelig sagt. Men vannlekkasje, og ingen kjøkken i flere uker….stakkars.

I dag skal Anne og jeg sykle til byen. Jeg skal til tannlegen og hun blir med for selskaps skyld. Blir vel en av årets siste sykkelturer dessverre. Høsten er kommet langt og ikke langt der fremme ligger vinteren på lur.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg