Jeg havnet på sykehus…..

Jeg var lykkelig i går da gubben og jeg la ut på sykkeltur. Men Adam var ikke alt for lenge i paradiset.

Jeg sendte gubben til legen på fredag. Han var bitt av flått og hadde et stort rødt område på det ene benet. En 14 dagers antibiotika måtte til. Så på lørdags morgen så han et stort og hissig rødt område på mitt ben.  Jeg fant ut at jeg skulle dra hjem for å ringe legevakten for å høre om det kunne vente til mandag. Sendte også bilde til min bror i håp om at han kunne gi meg råd. Han mente jeg burde ringe legevakten for å spørre der.

Men da vi skulle svinge inn der vi bor punkterte sykkelen og jeg stupte av. En forbipasserende ringte etter ambulanse og jeg svimte av flere ganger. Jeg kom på sykehuset. et komplisert brudd som må opereres og flåttbitt. Ikke verst på en dag. Nå venter jeg hjemme på operasjon som skal bli snart håper jeg.

Min svigerinne sendte melding for å høre hva legen sa. jeg kunne da fortelle henne at jeg hadde dratt til sykehus med ambulanse. Ikke hel det hun ventet.

I natt var jeg nok ikke like lykkelig i godstolen med store smerter. Men en ny dag kom endelig og her er jeg.

 

2 kommentarer
  1. nei men vennen da huff dette var kjedelig,godt du får hjelp med flåttbittet,men komplisert brudd ,det blir en litt annen vår på deg no,masse styrketrening for armane dine,stor,ja kjempestor trøsteklem :=)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg