Ikke så greit nå om dagen.

Nå om dagen er det virus for alle pengene og litt til. Det er det som gjelder i nyhetene og det er det som gjelder i telefon og samtaler mennesker imellom. Det er vanskelig å ta inn over seg den sårbarheten et slik lite virus fører med seg. Mennesker mister jobben, det vil bli konkurser og store ringvirkninger på både samfunnets og arbeidstakeres økonomi.

Jeg selv har bestemt meg for å gi meg selv noen fristunder fra alt og hører bare på en kort nyhetssending i radio om morgenen og så Dagsrevyen om kvelden. Orker ikke forholde meg til det hele tiden. Det er noe med å leve mens man lever også . Og man trenger litt positivt påfyll inne i mellom ved å legge det litt til siden og gjøre andre ting.Det har blitt mye HBO og Netflix i det siste. Handa mi setter noen begrensninger og da er det mye tid til overs.

I dag har jeg videokonferanse med ergoterapeut. Man vil jo helst ikke ha unødvendig oppmøte på sykehuset og det er jo greit. Kanskje en ide for fremtiden og det med å kunne sitte hjemme under en del slike samtaler. Håpet er at jeg snart kan kvitte meg med skinnen, men det blir vel 10-12 dager enda.

Livet er ikke bare enkelt for en rimelig sosialt menneske, men slik er det abre og det er verre for mange andre. Jeg har venner som nesten ikke våger seg utenfor døren, mens jeg gleder meg over å kunne gå tur hver dag.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg