I kirka.

I går ettermiddag var vi på en midtsommer happening i Hemne kirke. Det er en egen stemning når man får høre musikk i kirkerommet. Nydelig sang av Terese Gjengstø og trekkspillmusikk av Hemne trekkspillklubb. Så var det masse allsang og jeg som elsker allsang, men mangler sangstemme synger med likevel. Fine gamle sanger i harmoni med kirken og publikum. Så grillmat til slutt. Herlig..en opplevelse som løfter en opp til et bedre sted.

Nå er jeg fortsatt litt der oppe i det lyse fine og har en dag foran meg her på hytte ute ved trøndelagskysten. I ettermiddag skal jeg ta hurtigbåten hjem, mens gubben blir her noen dager. Jeg skal på hyttetur sammen med Ella og Kari fra onsdag til torsdag. Litt å glede seg til der også.

 

4 kommentarer
  1. allsang er fint ja,har lest litt nedover i innlegga dine her,hadde fått sjokk jeg også om mitt barn ble hentet med ambulanse,sånn er det å være mor,god bedring til din datter og kos deg på hytta ,tannlegen er dyr,altfor dyr er en grunn til att mange unge velger det bort,lommeboken strekker bare ikke til alle tider,men tenner må vi ha :=)

  2. Å, så koselig det hørtes ut. Vi var jo like ved Hemne kirke på vei hjem søndagen 🙂

   Snakket om å ta hurtigbåten vi også sist gang. At jeg kunne ta den istedet for bussen. Kanskje neste gang. 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg