I dag er det fremdeles januar….

Jeg har nettop strikket ferdig genser til mitt barnebarn Silje og nå har jeg ingen strikketøy på gang. Jeg bruker nok strikkingen som et middel mot rastløshet og trenger å ha et hele tiden så jeg må prøve å finne på noe nytt.

Det er fremdeles januar og jeg er ingen fan av den måneden. Men i dag skal vi på møte i Transporten så litt koselig kan det være likevel.

Ellers går alt sin vante gang. Stortingsrepresentantene er hett nytt, de liker å reise og helst om vi betaler for dem, men det er kanskje greit om man legger inn et tullemøte underveis. Regjeringspartnerne smiler enda og det er vel et godt tegn. Den som lever får se.

 

3 kommentarer
  1. Jeg kjenner igjen følelsen, og må også ha et eller annet å drive på med. Jeg hadde to store nøster med pleddgarn i kista mi, så nå har jeg satt i gang med et nytt pledd i brunt og beige 😊 Januar er vel ikke min favoritt måned heller, men hvis den fortsetter med sol og rundt 0 i grader skal jeg ikke klage.

  2. denne dagen hadde vi bisettelse på min pappa som sovnet inn 1 juledag,det har vært en tung desember måned og januar startet med savn,men pappa ville nok like att vi gikk videre med livene våre og det skal jeg prøve å få til,men jeg er enige i att januar er en litt tung måned,februar er bedre for da får vi tilbake sola her i bygda

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg