I dag blir det lefser håper jeg.

Jeg har alltid likt tradisjoner, det være seg merkedager og kanskje spesielt mat. Jeg er den heldige eier av tre kokebøker som handler om tradisjonsmat. I dag skal vi prøve en av oppskriftene i den siste ankomne tradisjonskokeboka og bake Nordlandslefser. Deigen står klar i kjøleskapet og når vi vel og vakkert er ferdig med morgenkosen tar vi den frem og ser hva det blir til.

Jeg sitter ofte med en av disse kokebøkene for det er også historier som er verdt og få med seg. Så tenker jeg at det må jeg prøve, og mange ganger blir det med det, men av og til glimrer jeg til.

Til fødselsdagen fikk jeg også en bok om spiselige vekster (nr. to) Min kjære venninne Linda vet som regel akkurat hva jeg blir glad for. Så vil jeg vel også se litt på det etterhvert. En asiatisk dame jeg snakker mye med har alltid en pose med seg når hun lufter hunden og plukker av det spiselige naturen byr på. Kanskje ¨kan jeg lære litt av henne også.

4 kommentarer
  1. så deilig da,jeg vurderer å prøve meg på glutenfrie lefser i år,enklest å ha noe vi alle kan spise nå når jeg lever glutenfritt :=) i naturen er det masse godt ja,så det synes jeg du skal lære litt av om du har muligheter for det,kos dere med leftebaking og smaking i dag

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg