Høy trivselsfaktor…..

God morgen!

Jeg er oppe tidlig i dag. Våknet halv seks og fikk ikke sove mere. Husets firbente kom gjespende etter meg og har lagt seg tett in til meg nå og sover godt.

Min mormor sa alltid om noen var sliten eller trøtt at vi kun sove når vi var død. Det er vel sant, men det hadde gjort seg med en time eller to til i dag kjenner jeg.

I dag skal vi til nabobyen Orkanger for å treffe sønn og barnebarn. Det er noe med å få levert de julegavene før jul og da møtes vi på halvveien og tar en matbit sammen. 

Tenk at det er jul straks. Det føles nesten som om alt er over før det har begynt. Jeg elsker adventstiden og alle de syslene som hører med. Det er noe med forventningene, levende lys og sosialt samvær. Når julen kommer er det nesten litt trist. 

Nå skal jeg først straks til fysioterapi så er dagen i gang. Men enn så lenge sitter jeg her med kaffekruset og levende lys.  

 

 

4 kommentarer
  1. Jeg tror jeg ville ha tatt timen på øyet i god tid innen jeg dro over kistelokket, for jeg hadde nok trengt det ;o)) Disse førjulsdagene har virkelig gått fort, syntes ikke det er lenge siden jeg stresset rundt med skurebøttene for å gjøre alt klart til 1. desember.

  2. Må sove litt innimellom.. 🙂 Nå har jeg fått lagt deg til på Bloglovin.. har vært litt mye styr med di nye bloggreiene.. 🙂 God jul og klem fra Annebe <3<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg