hmmm…

Jeg har en mental dimmelenke, den teller enda 18 dager og stopper den dagen gipsen skal av. Jeg lever med den, men bedre uten for å si det slik. Man burde la være å sutre, men jeg er nok rimelig god på det nå om dagen.

I dag tenkte jeg å ta ut litt av frustrasjonen ved å trene litt nå i formiddag og så på ettermiddagen er det tur med Linda. Trenger litt fysisk utfoldelse nå så det passer fint.

Jeg som mange andre tenker mye på hva vi har gjort med miljøet der vi og våre etterkommere skal leve og bo. Men når det er sagt er det ikke alltid så enkelt. Jeg tenker at alle kan og bør gjøre litt og at det lille i så fall kan gjøre en forskjell. Men enkelt er det ikke. For eksempel har jeg prøvd å unngå å bruke plastikk poser, så ser jeg at det er bedre for miljøet enn stoffposene vi erstatter dem med. Men det er vel opp til oss selv å sette seg bedre inn i saken. Enn så lenge er plastikk posene tilbake, jeg prøver å redusere kjøtt i kosten, jeg flyr nesten aldri og siste bilen er en hybrid.

 

4 kommentarer
  1. om du greier det så tror jeg ukene går fortere om du fokuserer på koslige ting :=) men jeg skjønner att det er slitsomt å gå med gips i så mange uker.
   Jeg håper og tror att jeg bidrar litt til en bedre verden å leve i ,plastikkposer til mat bruker jeg,men mange bruker jeg flere ganger,jeg er megaflink til å kildesortere,og når vi handler bruker vi stoffposer som kolonialene selger,dei har jeg alltid i håndvesken,handler vi stort har vi varene i pappkasser,det meste av maten vår kjøpes i større kvanta ,da blir det mindre embalasje ,og klærne våre bruker vi i mange år før vi fornyer,dei vekklagte klærne sender vi til fretex :=) der blir alt brukt,om det kan nyttes til kle eller blir revet opp og laget til tepper som blir brukt ved store katastrofer :=) ha en fin dag da

  2. Man kan bli litt frustrert av å gå sånn, forståelig det. Og det MÅ være lov å sutre litt 🙂 Ja, jeg har hørt plastposer er IN igjen …

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg