Heldige meg…….

Jeg gikk meg over sjø og vann,

der møtte jeg en gammel mann,

han spurte så, han sagde så,

hvor hører du vel hjemme.

Jeg hører hjemme i hosteland, i hosteland

jeg hører hjemme i hosteland

for jeg hoste kan.

 

Nå er det ikke jul, og dette er vel en kjent og kjær julesang og hører ikke helt hjemme i august, men hoste gjør jeg og hoste kan jeg. Dessverre har gubben også flyttet inn i Hosteland med meg og da har vi det gående. Håper ikke han også får lungebetennelse da.

Nå er familien utvidet i helgen fra en kaill, ei kjærring og en bortskjemt hund,  med tre av barnebarna. De er lager ikke mye støy, de er godt kjent og de er i kjente trakter, bare fem minutter fra der de bor. Men formen er dårlig og jeg blir fort sliten. Likevel det er skikkelig koselig og ha dem her. En venninne av meg kom med en haug nystekte sveler i går. Ungene elsker svelene hennes og hun er snill og baker til dem. I dag blir det Annes sveler til frokost, litt må de nå skjemmes bort.

Heldige meg som har gode fine barnebarn og snille venner.

6 kommentarer
  1. Det er godt du er heldig med venner, famile og slikt. Spesielt når du (og mannen) må slite med hosterier. Begynner ikke hunden din å bjeffe når dere “bjeffer”? Slik er det her i huset skjønne du.
   Uansett, ønsker deg og dere god bedring. Er der lungebetennelse altså…skynd deg å bli frisk :).

  2. Masse god bedring og lykke til med barnebarn besøk. Kanskje ikke den aller beste kombinasjonen, men ungene har ikke vondt av å se at besteforeldre ikke alltid er i toppform 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg