Har ikke heist flagget, mn

Så er vi kommet til hytta igjen etter et par travle dager hjemme. Jeg nyter roen her ute, ingen biler, en og annet båt som surrer forbi, masse småfugler som kvitrer på fuglebrettet, bølgene som slår mot land, måker som hører hjemme her og det å bare være, ikke måtte gjøre. På radioen hører jeg Kim Larsen den av mine favoritter som synger om papirbretting. Det suser litt i vannkokeren, men det får jeg leve med. Vi var på sjøen en tur i går. Ble ikke noen fisk på meg, men gubben fikk en stor lyr, så i dag blir det vel laget fiskekaker.

Heldigvis er valget nå overstått. Jubelen står nok ikke i taket for en gammel Arbeiderpartimedlem, men jeg ser på det som et kraftig signal om å korrigere kursen, folk vil ikke ha den politikken de stått for i dag. Vi må rydde opp og få frem folk som kan snakke med folk. Stikke fingeren i jorden og lukte hvor vi er. Vi vil ha bosetting over hele landet, vi vil dyrke mat i Norge….. så mye vi kan, vi vil ha fødeavdelinger, skoler, butikker og aktivitet i nærheten av folk. Kommer alt bort mister vi det som gjør landet vårt unikt og funksjonelt. Jubelen står ikke i taket, men trøsten er at folk har reist seg og gjennom stemmeseddelen sagt hvordan de vil ha det.

4 kommentarer
  1. desverre får ikke allt det som dei vil,det er flertallet som bestemmer,så får vi se da om det blir endringer i landet,og arbeiderpartiet er fortsatt størst ,men jeg kunne nok tenkt meg en ny leder der,Støre er ikke den mannen jeg liker å lytte til desverre.Kos deg på hytta,jeg rakk å få i hus hagemøblane nå før regnet kom,så kan jeg senke skuldrane og kose meg inne ,for her skal det regne mye noen dager

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg