Gode nyheter….

Turbogjengen har dratt hjem og roen har senket seg her i leiligheten vår på Romolslia. Men jeg er glad for den tiden vi har sammen og føler meg heldig som har en søster enda. Likevel for det meg alltid til å tenke på hun som ikke er her enda. Et savn og et sår som nok alltid vil være der.

Nå har vi hatt et sykt barnebarn her et par dager, men han er ikke helt i form og gjør lite ut av seg. Åsta er overlykkelig da, dess flere dess bedre i hennes bok

Jeg fikk mest gode nyheter på sykehuset i går. Lungerøntgen viste en fortykning på den ene lungen, men CT viste ingen tegn til svulster eller tegn på betennelse. Legen mente at det var Sjøgren (autoimmun reumatisk sykdom), hva det betyr for helsen videre vet jeg lite om, men det går nok bra. Jeg er ikke spesielt urolig for annet egentlig. Bare skikkelig lei av alt som har med sykehus å gjøre. Nå er det bronkoskopi som står for tur. Slapp ikke unna denne gangen heller. Så fikk jeg ny time for operasjon av handa. Neste måned på Røros sykehus, egentlig litt rart etter som vi har regionsykehuset ti minutter unna.

Livet her på solsiden er egentlig veldig bra.

 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg