Gleder meg….

Tenk at vi starter på en ny uke i dag. Her går det rimelig fort i svingene. Da jeg selv var i arbeid lo jeg litt i skjegget over pensjonistene som hadde det såååååå travelt. Må innrømme at fliret er tørket godt av og at jeg nå av og til mener at det er litt travelt.

Lørdag var vi på loppemarked..i og for seg ett lite mareritt. Folk tar vist gjenbruk på alvor nå om dagen. Men jeg liker det å gå å lete etter i disse mengdene av fine fullt brukbare ting.. Det ble et fint ull gulvteppe, nyrenset og greit, en keramikk kopp, to fine skåler og to metall fugler. Teppet ligger på plass, metall fuglene står i vinduskarmen på hobbyrommet og krus og skåler skal komme til anvendelse etter hvert. Alt dette til den nette sum av etthundredeog femti kroner.

Så spiste vi tapas sammen med Hege, Bjørnar og ungene på kvelden.God mat blir ikke dårligere av å spise sammen de nærmeste.

I går hadde jeg sydate  med Ella. Nå forsøker vi oss på en vrien toalettveske. Ble ikke helt ferdig, men det haster jo ikke.

Nå i dag er jeg klar for en treningsøkt og så får vi se hva dagene bringer……gleder meg….

2 kommentarer
  1. ja ukene går fort,skulle ønske foten min ble god igjen like fort,men der må jeg ha tålmodighet i mange mnd ennå :=) koslig med loppemarked om en handler eller ikke,plutselig finner en en liten skatt :=) ha en fortsatt fin kveld da

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg