Gjenbruk er tingen….

Den blå himmelen fra i går har blitt grå, men det regner ikke. Man skal telle sine velsignelser sa min farmor og det rådet kan gjøre en dårlig dag bedre. Det er alltid noe å glede seg over om man tenker etter.

Vi hadde noen skikkelig trivelige timer sammen med Signy og Johan i går. Lenge siden sist vi traff dem nå. Grillmat er den beste måten og ødelegge god mat på..sier gubben. Men det smaker veldig godt i godt selskap.

I dag skal vi kjøre rask til søppelplassen. Det virker som det alltid blir noe, selv i disse gjenbrukstider. Gjenbruk er for øvrig et godt ord i forhold til denne gamle hytta. Bygd av materiell fra et revet hus. Min morfars hjemmelagede lampetter. Naboens gamle gyngestol, min farfars gamle kråskap, min mors grønne kjøkkenbord og så videre. Det kunne nok vært greit med en noe oppgradert versjon, men jeg liker den egentlig..så da så.

2 kommentarer
  1. Ja, viktig å tenke på det man gleder seg over i stedet for. Jeg har hatt skallebank, men tanken på is og en god ferie til helgen holdt meg oppe 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg