Gjelder fortsatt….

Et av mine nyttårsforsetter er at jeg skal prøve å tenke og handle godt, prøve å tenke at noens sko trykker mere enn andres, at ikke alltid ting er slik det ser ut ved første blikk og at mennesker er grunnleggende gode. Alle har vel sine ting å slite med og at man ikke skal gjøre vondt verre. Nå sies det at man har større sjanse med å lykkes med nyttårsforsettene dersom man ikke gjentar forsettene fra tidligere år, men for meg går nok det bra. Det blir lettere ettersom man blir eldre og rundere i tankegangen heldigvis.

I går gikk jeg gjennom alt jeg har av hobbyutstyr og fikk ryddet skikkelig i stoff og garnrester. Strikker sokker for harde livet nå, men har garn til ganske mange flere ser jeg. Så fikset Jare en ekstra arbeidsbenk av hobbyplank og bein som ble boret fast. Den mannen er rimelig handy når han bare vil.

Nå i dag er det trening på programmet og så skal symaskinen få litt å skilte med. Ha en fin dag…..

 

 

 

 

4 kommentarer
  1. en fin nyttårsforsett,men neimen ikke lett å leve opp til alle tider :=) spennede da hva symaskinen skal brukes til og sokker trengs alle tider,kjekt med rastegarnstrikk da .Ha en fin fin dag

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg