Førjulstid og tovet nisselue.

Alt det nye har gjort bloggingen vanskelig for meg. Jeg finner ikke tilbake til de bloggene jeg fulgte før, men håper å finne ut av det etterhvert. Jeg kvier meg litt for å ta tak i det og derfor har det blitt litt stillstand en tid.

Men vi er her og vi står på. Det er ikke så mye julete her enda, men slik rundt helgen skal det bli. I dag tenkte vi bake litt tradisjonelt ,ed pjalt og jønnkak, men først skal jeg på trening. Jeg sliter med å holde ting i sjakk selv med fysioterapi og trening. Årstiden gjør det ikke bedre, men man må bare stå på og prøve å få det så bra det kan bli.

Nisseluen som var skikkelig stor før toving er ferdig. Morsomt.

Nisseluen før toving

og etter. Juelegenseren er funnet frem og tatt i bruk. .

7 kommentarer
  1. Den ble skikkelig fin nisseluen.
   Ja, bloggingen er ikke helt det samme lengre. Min ble ikke overført, først ble jeg sint og så sur. Nå er jeg i tenkemodus. Sitter «alene» på gammelplattforma og blogger. Vet ikke om noe ser. Usikker hva jeg skal gjøre, bare slutte eller forsette på en eller annen plattform. Noen utfordringer blir en satt ovenfor :))).

  2. Der var du! Herlig bilde av Pensjonisten i nisselua før toving! Ja, det er mye nytt. Bortsett fra det med at det har blitt tungvint å finne blogger, synes jeg det begynner å gå seg til nå. I starten var jeg ganske oppgitt over alt det nye. God jul til deg, Pensjonisten og Åsta! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg