Flotte fugler..tranene….

Etter noen fine dager på hytta er vi hjemme igjen. To av våre barnebarn var med oss denne gangen. Andreas på 12 vil bare fiske og Silje på 9 vil dra til Magerøya og bade. Nå fikk vi til begge deler og koste oss stort i finværet. Vi hadde fått masse stiklinger av min søster så det ble plantet og fikset i staude bedet vårt også. På veien hjem i går så vi traner flere steder, vi var heldige nok til å se både tranedans og små traneunger. Flotte skapelser disse fuglene og morsomt å få se dem i så stort antall. Glemte dessverre å ta bilde.

I dag er kalenderen full av avtaler på sykehus, hos fysioterapeut og fastlege. Jeg er blitt pakke tett av forkjølelse og svetter, hoster og det som forkjølelsen gjør, men får prøve å holde alle avtaler likevel.

I dag kan jeg ikke skryte på trøndelagen finvær, men her er jo bra likevel.

2 kommentarer
  1. godt å være hjemme igjen da nå når ruskeværet dukket opp og gav en forkjølelse i tilleggg.Traner er en vakker fugl ja er enig i det,heldige du som får se dem og i tillegg med unger,ser jeg dem er det helst om vi tar turen til Melhus :=) her vi bor har jeg sett 1 par og aldrig flere,og dei holder til ved ett vann vi ikke kommer oss til og når vi kjører veien er det umulig å stoppe der,så da blir det bare et glimt i forbifarten.
   Masse god bedring og lykke til med alle dine avtaler

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg