Familiehelg…..

Vi har hatt en perfekt helg. Min bror Dag og svigerinne Wenche kom på fredag og, min søster Gerd og hennes Mike kom på lørdag. Så skulle vi i 90- årsdag til min svigerinne Heidi og hennes sønn Eirik. Heidi 60 og Eirik 30. Det morsomme var at vi for 30 år siden feiret Heidis 30 årsdag og hennes fars 60 årsdag. Det er ikke så ofte vi søsken er sammen alle sammen, men 3 av fire hele helgen og så en fin fest sammen med fjerdemann er ikke så verst.

Festen var rimelig rørende, min bror Atle sang for åpen. mikrofon, jubilanten og 80 gjester og flere holdt fine og gripende taler. Atles svigersønn Are Hembre er operasanger og underholdt gjestene med fin sang.

I går skulle min søster Tone ha blitt 55 år. Jeg tenkte på det hele dagen. Alt hun går glipp av, hun skulle ha vært der i helgen, hun som var så familiekjær. Jarle og jeg var sliten og skulle i barnebursdag hos min nieses sønn, men kjørte likevel de 5 milene opp til Støren for å legge blomster på hennes grav. En gave hun ikke nyter av, men godt for oss.

Nå er alle dratt hjem og vi savner dem alle. Det er viktig å sette av tid til å være sammen., Det gjør oss alle godt. Jeg er heldig som har fått den helgen sammen med min familie.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg