Første møte på lenge.

På denne dagen i 2006 postet jeg mitt første innlegg. På den tiden var det lite voksne bloggere, men etter hvert har det kommet til mange, noen har kommet og noen har gått, noen har jeg blitt gode venner med og mange andre har jeg fulgt. Mye har skjedd i løpet av disse årene. Årene har tatt meg naturligvis, livet har endret seg mye på godt og vondt, det har vært mye fint og noe vondt, men slik er det vel for oss alle.

I går var det møte i quiltelaget forførte gang siden pandemien kom i februar. Vi er over 100 stk på møtene så det har nok vært et stort løft for styret å få dette til. Usikkerheten man følte på forhånd forsvant fort, her var alt lagt til rette for smittevern. Et kjempelokale og så de forholdsreglene som var nødvendig gjorde fort usikkerhet til trygghet og jeg koste meg masse. Vi hadde en kjent skikkelige i quiltevegrden som innleder, hun viste oss den ene flotte tingen etter den andre. Slik som dette fine teppet.

 

I dag skal vi kjøre til Verdal for å besøke min svoger og svigerinne.. Begge disse er kreative og flinke med håndarbeid. Min svigerinne Bjørg er en mester med det meste, hun quilter, syr klær til oldebarna, lager de fineste kortene du kan tenke deg og kan det meste. Jeg håper på å få se noe av det hun holder på med og bli inspirert.

8 kommentarer
  1. Et nydelig teppe 🙂

   Ja tenk som tiden går. Da har du vært lenge i bloggverden – og så bra – synes jeg! Det er jo plass til alle aldersgrupper – unge og voksne 🙂

   Ønsker deg en fin dag!

  2. tiden går ja og vi har alle gode og vonde opplevelser gjennom livene våre,men jeg håper og tror att dei aller fleste har flest gode minner :=) jeg er veldig glad jeg har blitt kjent med deg,du har et sånt lundt vesen som gjør att en føler seg vel sammen med deg :=) veldig kjekt att dere fikk til et hyggelig møte,teppet var vakkert det og jeg tipper det er mange flinke i dette laget .Ønsker deg en fin dag og kos deg på tur,neste uke tar vi bobilen og reiser til min søster på Sandnes,en siste tur før bobilen settes inn for vinteren og jeg gleder meg :=)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg