Enda flere…..

I går begynte det å regne her i vår lille del av verden og det regner fortsatt i dag. Min firbente lille venn Åsta liker ikke regn. Hun blir motvillig med ettersom hun trenger å lette seg litt etter natten, men kryper inn under alle verandaene nedover gangstien her. Matmor bryr seg mindre, jeg har litt den “det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær”. Jeg bare må ut uansett.

Så har jeg vært på årets første Strikk og Lytt på biblioteket. Satt sammen en tysk dame som hadde bodd lenge i Norge. En liten spinkel dame med verdens største strikketøy. Koselig da..det å bli lest for…kunne nok ha tatt den damen med hjem slik at hun fikk lese meg i søvn.

I dag må jeg på sykehuset for å ta blodprøver før bronkoskopi om mandagen. Litt rart ettersom jeg tok blodprøver to plasser siste uke, men for alt jeg vet er det ikke det samme så jeg gjør bare som de sier.

Men etter sykehuset kan jeg gå inn til midt byen for å kjøpe watt til et par sy prosjekt jeg vil prøve å få ferdig. Er det ikke noe som heter at det er aldri så galt at det ikke er godt for noe….

 

2 kommentarer
  1. I min del av verden har det regnet i snart fire måneder … jaja. Dårlige klær har jeg tydeligvis også. Men akkurat nå får jeg klare meg med det jeg har. Lykke til på sykehuset. Synes du er det riktig så ofte for tia. God fredag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg