En viktig dag…….

I dag er en spesiell dag. Jeg får nesten litt følelse av høytid. Tenk hvor heldige man er som bor i et demokrati, kan mene det man  mener og si det man vil til en viss grad. Det kjennes godt å gå opp til valglokale, hente sin stemmeseddel og så skal min lille stemme telle med i den store sammenhengen sammen med tusenvis av andre stemmer. Man kan kjenne seg både liten og stor på en gang. Det blir et spennende valg hvor mange velgere ser ut til å velge grønt. Men lykke til alle sammen med valget. Vi har hver vår innfallsvinkel, velger forskjellige veier, men veier som går mot det vi ønsker for lokalsamfunnet.

Men før det store skjer skal jeg på et møte på min gamle arbeidsplass hvor det nå nesten er litt vanskelig å kjenne seg igjen. Kontoret er flyttet, det er en ny leder og livet har gått videre uten meg. Så kommer Ella og Tron på middag. De blir servert husmannskost, men vi er godt kjent og fiskegratengen blir nok bra nok.

Gubben sprang av gårde tidlig. Bilen skal rustbehandles og han måtte levere den veldig tidlig. Så skal jeg straks ta sykkelen fatt oppover bakkene mot min oppgave på den arbeidsplassen jeg v ar over 20 år.

2 kommentarer
  1. Hm… Jeg har ikke den samme høytidsfølelsen 😀 Men jeg stemmer og er glad for demokrati så klart. Men det er så mye styr med disse politikerne, og partiene, og vektleggingen på diverse saker. Og jeg har mistet litt piffen må jeg innrømme.. 😮

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg