En ny dag. alltid noe…..

Vi legger dagene etter oss, en etter en. Det er alltid noe å være opptatt av. Nå er spenningen i stor grad rettet mot regjeringsforhandlingene, men er enda ikke helt oppdatert på hva disse partiene har kommet frem til. Kvinners rett til abort skal begrenset, men så kan man jo ta med litt ekstra sprudlevann når man er ute å reiser, vi skal vist begrense innvandringen for å tilfredstille FP sine velgere, hva Høyre vil bortsett fra skattelettelser til de rikeste vet jeg ikke helt, men noe er det vel.  Det gjelder å sette sine fotspor og da vet vi jo hva som gjelder.

Så er det England da …med EU forhandlingene. Noen har store politiske oppgaver for å temme den flokken. Vil..vil ikke…vil…ikke lett å forholde seg til.

Her i huset er vi stort sett enige heldigvis, men så har vi jo «forhandlet» og tilpasset oss gjennom 50 år nå. Kjenner hverandre tålelig bra og vet hva som pusher knappene. I dag har vi hjemmetjeneste. leiligheten trenger en husmor aktig hånd og symaskinen lokker når det er ferdig. En tur eller tre med Åsta og litt god mat mellom så er ikke dagen  så aller verst.

4 kommentarer

Siste innlegg