En ny dag….

Vi fikk endelig tre fine vårdager…. før det skyet over igjen. De tre dagene var derimot helt fantastiske, så bra som de kan bli og det ble ikke verre av at vi kunne bruke dem ute på hytta. I går kjørte vi hjem igjen. To av barnebarna skulle feire 10-årsdag (med respekt for  smittevernsreglene) og da må man jo være der. Tenk at de to yngste er blitt ti år nå, deres bror blir 13 og søskenbarnet er fylt 14. Merkelig hvor fort den tiden har gått. Vi er heldige som har blitt velsignet med fire flotte barnebarn, friske, sunne og ikke minst omtenksomme og snille.

I dag har jeg tannlegetime og tenkte sykle de 7 km inn til midtbyen. Så er det tur med Linda i ettermiddag. Vi har fått et tilskudd til turgjenger og er nå stort sett tre som går sammen.

Min vane tro har jeg vært alt for tidlig ute med å kjøpe sommerblomster til. verandaen. Et par uker med snø og kulde gjorde ikke dem noen tjeneste. Min faste turvenninde Linda kaller meg lille lerken etter sagen som går noe slikt  ” å lille lerken hu har det so, at ser ho ein tuetopp fri for snjo så sett ho igang med sin fineste sang så tror ho på vår med ein einaste gang”

Litt slik er det nok og det første til at ventilasjonsmaskinrommet ble fylt opp med blomster. Nå er de kommet ut igjen, men de er nok litt preget av oppholdet i det mørke maskinrommet.

Vi har hatt besøk av min søsters hund et par dager. Han er halvbror til vår hund Åsta og selv om hun ser litt mellomfornøyd ut på bildet så liker hun å ha lillebror å herje med. Her koser de seg på benken sin på hytta. I går kveld ble han hentet og freden har senket seg igjen.

En ny dag er på gang, en ny dag klar på startstreken. En fin dag håper jeg…..

11 kommentarer

Siste innlegg