En merkedag….

Dagen i dag er en dag for refleksjon og ettertanke. 67 år og skikkelig alderspensjonist, en merkelig tanke og  i mitt hode, et merkelig ord for å beskrive meg.

En av mange i gresshoppesvermen som man for å være høflig kaller eldrebølgen. Et skikkelig problem for politikere som skal finne en måte å forsørge oss alle på. Jeg har vært løsningen, men nå har jeg blitt problemet. Så sies det at alternativet er verre og det er jo sant. Livet har mye å by på enda og akkurat i dette øyeblikket en hund som maser på godbiter, en god mann som leser aviser på nettet og fin musikk på radioen, samt en tilbakemelding på korona test som ser slik ut.

 

Jeg har hatt tidenes forkjølelse, hostet på meg muskelstrekk i ryggen og strekk i tunga, men begynte å dra meg til i går og i dag takk….. ikke så verst. Folk skyr meg litt da, en slik forkjølelse er ikke ettertraktet og spesielt ikke i disse tider, mens man venter på korona testen. Så for første gang som skikkelig pensjonist kan jeg nyte resten av dagen tross strekk i tunga og en noe mere en middels vond rygg.

 

6 kommentarer
  1. Er det din bursdag i dag?
   Da vil jeg gratulere deg med dagen!!! Og som pensjonist! Ja det er en merkedag – og noe å tenke på…. ingen vil være en belastning for systemet……. og det er synd at det tenkes slik….. en ressurs har blitt “en klamp om foten”….. Nei, 67 år er ingen alder!

   Det er mye å gjøre uansett pensjonisttilværelse eller ikke – og håper bare helsa holder for oss alle!!

   Ønsker deg en fin dag – luftetur med hunde og ellers alt som kommer din vei 😀

  2. Gratulerer med dagen. Skjønner dagen fører med seg refleksjoner. Rart dette, år, alder og samfunnets syn. Jeg har en stund vært opptatt av aldersdiskrimineringa som er ganske stor. Et samfunn behøver å se fordelene ved alle aldre for å være et godt samfunn. Men godt du fikk negativt svar, at du bare var forkjølt. Håper du snart blir frisk, at du får en god dag. Og jeg er glad for at jeg fant deg :).

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg