Det er vanskelige tider…..

Det skjer jo ikke mye nå i disse koronatider, men vi er nå her og i dag ser det i alle fall ikke så aller verst ut. I nyhetene nå nettopp forteller de at antall smittede ikke har økt ,noe som helt sikkert er fint. Nå er det alt for tidlig å si for mye om hva det betyr, men det er håp i hengende snøre.

Nå er det godt 4 uker av de seks jeg har gips og skinne på høyrehanda og jeg ser frem til å få dette av om 14 dager. I mellomtiden har jeg blitt veldig flink til å klare meg med den andre. Jeg bakte kjeks i går og klarte det nesten alene, så vasker jeg rundt med venstrehanda. Har funnet ut en måte å vri opp kluten på med en hand. Det er en mye lykke i et godt utført arbeid. Og bare det å kunne gjøre noe er en lykkebust nå om dagen. Orker snart ikke mere TV.

Det er vanskelige tider og det er vanskelig å være så hjelpeløse av en bitte liten virus. Men vi må bare stå det ut, oppmuntre hverandre, bry oss om hverandre og så må jeg si at vi er heldige her opp i vår del av verden. Vi har et sosialt system som i stor grad kan få oss gjennom dette.

 

4 kommentarer
  1. du er flink du som greier så mye med en hånd :=) ja det er rare dager,men jeg merker egentlig ikke mye av det her på bygda ,men klart vi må si nei til besøkende særlig siden min 87 år gamle svigermor bor her i huset,det fine for oss om dagen er att minste jenta vår skal bli mamma til nr 2 ,og det er ikke utenkelig att det blir dette døgnet :=) hun er i dialog med føden nå :=)

  2. Ja det er virkelig en rar tid vi er kommet i, og det er skremmende. At et slikt virus skulle komme og skape frykt er vel ikke noe å bli overrasket over, men at det skulle få et slikt omfang er vanskelig å ta inn over seg. Vi kan jo ikke gjøre annet enn å være forsiktig å håpe på at vi ikke blir smittet.

   Håper din tirsdag blir fin 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg