Det er litt rart…..

Vi har fått plantet sommerblomster på verandaen. Men stakkaren fryser vel snart ihjel. Jeg hadde sett for meg late timer blant vakre blomster, men vi må nok vente på bedre vær.

Verden er litt rar om dagen. Det er ungdom som tar ansvar for miljøet og krever handling av de som sitter med makten til å gjøre noe. Egentlig burde det ikke være noen motsetninger der…men en felles front for fremtiden. Så er det nedlegging av fødeavdelinger og de mindre sykehusene. Man kan være fristet til å mistenke at alt nå dreier seg om penger. Noen burde fortelle de som styrer at man kan ikke tjene penger på sykdom, det er en utgiftspost og det vil det alltid være. Vindmølle etableringen på Frøya er stoppet opp og selv om jeg nok har for liten kunnskap som saken heier jeg på demonstrantene.

I dag skal Ella og jeg ut på tur, det blir både stoffer og blomster og sikkerhet en kopp kaffe.

1 kommentar
  1. ja sommerblomstene fryser vel litt,graniumene mine er ute,dei har jeg hatt i flere år,men nye sommerblomster til dei tomme krukkene har jeg ennå ikke kjøpt,blir vel :=)og ja verden er slik att det ikke er lett å forstå alt ,noe er bra men jammen mye som ikke er bra også

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg