Det er godt…..

Det er godt å vite at noen bryr seg om oss. Det å ha familie og venner som er der ,nært og fjernt. Jeg er heldig slik og jeg er riktig takknemlig og glad for det. Slikt er ikke en selvfølge, familie er avhengige av hvor og av hvem du er født. Er man født inn i en stor kjærlig familie eller trekker et dårligere kort. I går fikk jeg en telefon jeg ble veldig glad for. Takk Eivind og Gro for den. Glad i dokker. Håper og se dere snart. Verdens beste onkel og tante.

I dag skulle vi spille bowling med Gerd og Mike, men de ble syke og da ble det utsatt. Nå blir det kaffe med Anne- Lise og Kalle i stedet. Her har regnet nå i hele går så det frister ikke alt for mye med uteaktiviteter. Vi får se.

Litt håndarbeid blir det også tid for i regnværet. Fikk montert det siste koseteppet i går og har bare lukkekknten rundt igjen. Teppet skal bli konfirmasjonsgave nå i år.

Noen slike har det blitt. Denne var vertinnegave da vi var bedt bort på middag sist lørdag. Så går det på sokker og gjcstekurven er full. Nå strikker jeg sokker bare for å bruke opp restegarn, men det er greit også.  Noen kan vel bruke dem.

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg