Det er faktisk bare fint…..

Her i vår lille verden går det fort i svingene. Da jeg var i full jobb  lo jeg ofte av pensjonistene som fortalte at de hadde det travelt, men nå har pipen fått en annen lyd. Det handler  jo heldigvis om lystbetonte ting så da er det jo greit.

I går kjørte jeg min venninne Anne til nabobyen Orkanger for røntgen og legebesøk på grunn av en vond fot. Det var tre timer mellom røntgen og legetimen så da ble det både kaffe og litt shopping. Hun må tilbake om en måneds tid for å operere, men da blir vel ting litt bedre for henne.

I dag er det begravelse, en venn fra pensjonistforeningen døde her om dagen og skal begraves i dag. Så skal vi ha et litt tidlig adventselskap i kveld. Vanligvis er det nettopp i adventstiden, men omstendighetene er slik i år så da ble det i kveld. Vi byr på ost, kjeks, rødvin, kaffe og kaker og så har vi gavelek utpå kvelden. Jeg føler meg veldig privilegert som har anledning til slikt. Jeg er så heldig, bortsett fra noen skjær i sjøen er livet godt om dagen.

Jeg er i gang med en ny Trondheimslue, den er nummer tre i rekken, min vane tro holder det ikke med en. Fått litt dilla på det mønsteret. Skal sy en ny adventsduk i løpet av de nærmeste dagene, min datter Hege får den som er ferdig i adventsgave.

 

4 kommentarer

Siste innlegg