Det blir vel en fin helg….

I går kjørte vi til Støren for å stelle min søster og mine besteforeldres graver på kirkegården der. Det er tre år siden. min søster Tone døde nå bare 50 år gammel, men det er fremdeles vanskelig for meg å forstå at det er slik. Jeg savner henne masse og tenker ofte på henne.

Så møtte vi hennes samboer og sønn. Gutten som var en liten konfirmant forrige året har vokst meg over hodet nå. Hennes samboer fortalte at han drømte mye om Tone nå, gode drømmer. Ble litt sjalu jeg for jeg skulle gjerne treff henne slikt…. om ikke annet.

Nå i helgen blir det fult kjør her. Tre av barnebarna skal være her mens deres foreldre for en vel fortjent tur til Østersund. Vet ikke helt hvordan det blir…jeg er fortsatt litt sliten etter lungebetennelse og slikt, men det går vel på et vis. Får vel finne på noe koselig og så er jo morfar der og han stiller opp.

4 kommentarer
  1. Koselig med barnebarn på besøk 😀 Fortsatt god bedring med å komme deg etter lungebetennelse – og god helg til deg og dine :_D

  2. Kan forstå at det er tungt å miste søster i så ung alder.

   Og orker du å passe barnebarn rett etter en sånn tørn, da er du veldig snill 😉 Godt du har en mann som stiller opp, for det krever krefter å ha tre barn en helg.
   Håper det går fint, og at du får kost deg! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg